Protecty.se

Om du har ett jobb som kräver att du behöver särskilda arbetskläder, arbetsskor eller liknande, eller är företagare och behöver köpa denna typ av utrustning åt dina anställda, kan nätbutiken Protecty.se erbjuda dig det mesta inom denna nisch till otroligt bra priser och villkor.

Protecty.se hittar du nämligen produkter från alla de ledande märkena inom arbetstillbehörsbranschen, från Fristads till Hejco, Segers, Blåkläder och Snickers, för att bara nämna några av de kända märken som säljs, så det är hög kvalitet som erbjuds, men till bättre priser än hos de flesta återförsäljare av dessa produkter. Protecty.se jobbar nämligen hårt med att hålla sina priser nere, för så väl privatpersoner som företagare.

Bra att veta om denna nätbutik innan du handlar
Protectys målsättning är att bli den ledande nätbutiken för arbetskläder och arbetsutrustning i hela Norden. Fast deras målsättning är inte, som man kanske skulle kunna tro, att bli störst på området, utan bäst för kunden, vilket är en imponerande målsättning i sig.
Protecty.se grundades år 2007, och har idag 5 anställda, och har haft ca. 15 000 kunder fram till dags dato. Totalt har man över 25 000 olika produkter i sortimentet, vilket är väldigt mycket, om man jämför med deras konkurrenter.

Andra fördelar med Protecty.se
Eftersom Protecty.se har allt man kan behöva för att jobba säkert, sparar det tid och möda att handla hos dem, eftersom man hittar allt på ett och samma ställe. Nätbutiken är garanterat säker och testad för detta, och denna nätbutik levererar även alla ordrar man beställer av dem mycket snabbt. Så oavsett om du har lång framförhållning eller behöver något snabbt, kan Protecty.se passa dig!
Att handla av Protecty.se
När du handlar av Protecty.se behöver du inte skapa ett konto hos dem, utan kan beställa direkt, utan krångel. Du kan även välja mellan massvis av olika betalmetoder, som kortbetalning, betalning via Paypal, faktura, direktbetalning via Internetbank och så vidare. Väljer du att betala mot postförskott eller faktura tillkommer dock en extra avgift för detta, så vill du undvika extra kostnader bör du undvika dessa betalmetoder.

Beroende på om du är privatperson eller företagare kan du redan när du går in på hemsidan välja att få se priser med eller utan moms.

Frakt tillämpas på alla ordrar, och varierar beroende på vad det är du beställer.

Leveransvillkoren i sin helhet hittar du på Protecty.se, så gå gärna in där för att läsa dem innan du beställer något.

Köp arbetskor online:

Search Store

Om oss

Arbetsskor.nu är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter presenteras här. Välkommen till Arbetsskor.nu!